maandag 27 januari 2020

EFD Opleidingen stopt per 1 april 2020

EFD Opleidingen stopt per 1 april 2020.

Dinsdagavond 14 januari 2020 is tijdens de nieuwjaars-bijeenkomst (+ingelaste ALV) van de vereniging EFD Noord  samen met de aanwezige leden besloten om te stoppen per 1 april 2020 met de stichting EFD Opleidingen.

Na alle plussen en minnen te hebben besproken is het bestuur van de vereniging EFD Noord en de aanwezige leden tot het besluit gekomen om niet meer te investeren in de stichting EFD Opleidingen. De huidige PE periode die nu 3 jaar omvat, maakt het voor de stichting EFD Opleidingen financieel niet mogelijk om alles te blijven organiseren. Ook de PE periode hierna 2022-2025 is er een van 3 jaar.

Tot 1 april 2020 staat EFD Opleidingen nog voor de leden klaar met de Wft PE examentrainingen+examen.

BEKIJK DE VOLLEDIGE AGENDA

 


donderdag 29 augustus 2019

Nieuwe werkwijze controle persoonsgegevens Wft examenkandidaten

Aanmelden voor een Wft-examen.

 

Gaat u binnenkort een Wft-examen of een PE-examen  doen?

Dan moet u eerst eenmalig uw persoonsgegevens goedkeuren bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Daarna kunt u zich bij ons inschrijven voor een Wft-examen.

De procedure is als volgt:

 

Stap 1:

U controleert eenmalig uw persoonsgegevens bij DUO.Uw persoonsgegevens staan in een beveiligde omgeving. Deze gegevens komen rechtstreeks uit de Basisregistratie Personen (BRP), een betrouwbaar register dat de gemeente beheert.

U logt in met uw DigiD met sms-controle op deze beveiligde omgeving via www.duo.nl/wft. Daar kunt u uw persoonsgegevens controleren en goedkeuren.

 

Stap 2

U schrijft zich in voor een Wft- examen/ PE-examen.  Ga hiervoor naar: https://www.efdopleidingen.nl/wft-peexamentrainingen.html

 

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de controle van uw persoonsgegevens?

Neem dan contact op met het Servicecentrum Wet op het financieel toezicht van DUO op het telefoonnummer 050 599 76 90.

Het Servicecentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur.