Permanente Educatie (PE-) Opleidingen met aansluitend het examen.

Vanaf 1 april 2017 treedt de nieuwe PE-periode in werking. Deze periode loopt van 1 april 2017 tot 1 april 2019. Heeft u voor 1 januari 2017 uw beroepskwalificatie(s) behaald, dan dient u in deze periode het Wft PE-examen voor de betreffende beroepskwalificatie(s) te behalen.

Om u voor te bereiden op dit Wft PE-examen biedt EFD Opleidingen een digitale leeromgeving en examentrainingen aan.

In deze catalogus vindt u de beschikbare PE-opleidingen. De opleiding bestaat uit een digitale syllabus, een digitale leeromgeving en oefenvragen. Op basis hiervan kunt u zich goed voorbereiden op de klassikale examentraining en het PE examen. 
De in de catalogus genoemde tijd is de aanvangstijd. De ontvangst is vanaf een kwartier voor aanvang van de training. Als u 's morgens de PE-examentraining volgt, bieden wij u een eenvoudige broodjeslunch aan.

In geval van onvoldoende deelname voor de examentraining kan het zo zijn dat deze wordt verschoven naar een later tijdstip.
Mocht een ander tijdstip plannen voor ons niet mogelijk zijn of u wenst hiervan  geen gebruik te maken dan bent u in ieder geval de kosten voor de lesstof verschuldigd. De kosten van uitsluitend de lesstof bedragen € 65,00. Mocht de training in verband met onvoldoende deelname niet doorgaan, dan kunt u wel het examen bij ons doen.

Klik op een opleiding om de planning in te zien.

Vrijstellingen: voor een onderliggende beroepskwalificaties in een Wft-PE module hoeft u geen apart PE examen af te leggen. Als u bijvoorbeeld de Wft-PE module Adviseur Schadeverzekering Zakelijk haalt, heeft u ook automatisch de modules Basis en Particulier.

 

WFT PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk

Voor degenen die in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk.

Door het behalen van een examen PE Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk voldoet u aan de Permanente Educatie plicht t.b.v. uw diploma Wft Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk.

De onderliggende kwalificaties BASIS en SCHADEVERZ. PARTICULIER worden hiermee automatisch onderhouden. 

 

WFT PE Adviseur Hypothecair Krediet

Voor degenen die in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma Adviseur Hypothecair Krediet.

Door het behalen van het examen PE Hypothecair Krediet voldoet u aan de Permanente Educatie plicht t.b.v. uw diploma Wft Hypothecair Krediet.

De onderliggende kwalificaties BASIS en VERMOGEN worden hiermee automatisch onderhouden.

WFT PE Adviseur Inkomen

Voor degenen die in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma Adviseur Inkomen.

Door het behalen van een examen PE Inkomen voldoet u aan de Permanente Educatie plicht t.b.v. uw diploma Wft Inkomen.

De onderliggende kwalificatie BASIS wordt hiermee automatisch onderhouden.

Lesmateriaal

Voor wie alleen lesmateriaal wil bestellen.